Последний раз редактировалось: LadyLuck (Сб Апр 04 2015, 09:46), всего редактировалось 1 раз(а)
Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь
Последний раз редактировалось: LadyLuck (Сб Апр 04 2015, 09:46), всего редактировалось 1 раз(а)
Театр Саксаганського до травневих свят підготував для своїх глядачів особливий подарунок. На сцені вперше одночасно засяють дві справжні зірки, дві прими театру: народна артистка України Лідія Дяченко та заслужена артистка України Світлана Волкова.
Так, 7, 8, 9 та 23 травня відбудеться довгоочікувана прем’єра вистави за п’єсою М. Саймона «Інструкція з виживання для Old Ladies» у постановці Петра Бойка.
Наразі трагікомедію сучасного американського драматурга М. Саймона втілено лише в Білорусії, на сцені Національного драмтеатру ім. Я. Купали. Ім’я ж режисера Петра Бойка у шанувальників театру асоціюється із оригінальним баченням та якісною постановкою, в якому б жанрі він не працював. Глядачам добре відомі його постановки комедій у театрі Саксаганського – «Американська рулетка», «Пошилися в дурні» та «Моя професія синьйор із вищого світу». Нова робота – це світла, дотепна та, водночас, глибоко психологічна, надзвичайно прониклива трагікомедія.
Що ж до виконавиць ролей – Лідії Дяченко та Світлани Волкової – багато говорити не доводиться. Дійсно Народні і Заслужені не лише за званням, а за мірою глядацької любові, вони граючись проникають у кожен куточок душі, будячи найпотаємніші почування та проганяючи темряву чистотою свого великого таланту.
Я тоже слышала только позитивные отзывы. Девочки, может вместе сходим?! У меня супруг не театралluntikxs пишет:Чула гарні відгуки про нову виставу:"Іван Васильович змінює професію", хто бачив, напишіть про свої враження.
Последний раз редактировалось: LadyLuck (Пт Май 22 2015, 09:10), всего редактировалось 2 раз(а)
12. Ср. | "ВІДКРИТТЯ 82-го ТЕАТРАЛЬНОГО СЕЗОНУ" | шоу-програма | 19:00 | |
13. Чт. | "ВІДКРИТТЯ 82-го ТЕАТРАЛЬНОГО СЕЗОНУ" | шоу-програма | 19:00 | |
14. Пт. | "ВІДКРИТТЯ 82-го ТЕАТРАЛЬНОГО СЕЗОНУ" | шоу-програма | 19:00 | |
15. Сб. | "ВІДКРИТТЯ 82-го ТЕАТРАЛЬНОГО СЕЗОНУ" | шоу-програма | 15:00 | |
15. Сб. | "ВІДКРИТТЯ 82-го ТЕАТРАЛЬНОГО СЕЗОНУ" | шоу-програма | 19:00 | |
16. Нд. | "ЧАРІВНА МАГІЯ ПАСКАЛЯ" | казка | 12:00 | |
16. Нд. | "ВЕСІЛЛЯ ФІГАРО" | комедія | 19:00 | |
18. Вт. | "ВІДКРИТТЯ 82-го ТЕАТРАЛЬНОГО СЕЗОНУ" | шоу-програма | 15:00 | |
18. Вт. | "ВІДКРИТТЯ 82-го ТЕАТРАЛЬНОГО СЕЗОНУ" | шоу-програма | 19:00 | |
19. Ср. | "СВАТАННЯ НА ГОНЧАРІВЦІ" | комедія | 19:00 | |
20. Чт. | "ОТЕЛЛО - МАВР ВЕНЕЦІАНСЬКИЙ" | трагедія | 19:00 | |
21. Пт. | "МОЯ ПРОФЕСІЯ - СИНЬЙОР З ВИЩОГО СВІТУ" | комедія | 19:00 | |
22. Сб. | "УКРАДЕНЕ ЩАСТЯ" | драма | 19:00 | |
23. Нд. | "РАПУНЦЕЛЬ" | казка | 12:00 | |
23. Нд. | "КАЙДАШЕВА СІМ'Я" | комедія | 19:00 | |
24. Пн. | "МИ - УКРАЇНЦІ" | шоу-програма | 15:00 | |
24. Пн. | "МИ - УКРАЇНЦІ" | шоу-програма | 19:00 | |
25. Вт. | "ДУЖЕ ПРОСТА ІСТОРІЯ" | комедія | 19:00 | |
26. Ср. | "THEATRUM NOVUS" | концерт | 19:00 | оркестр + вокалісти + хор театру |
27. Чт. | "ХАНУМА" | комедія | 19:00 | |
28. Пт. | "ЗА ДВОМА ЗАЙЦЯМИ" | комедія | 19:00 | |
29. Сб. | "ЗАНАДТО ОДРУЖЕИЙ ТАКСИСТ" | комедія | 19:00 | рос. мовою |
30. Нд. | "КРАСУНЯ ТА ЧУДОВИСЬКО" | казка | 12:00 | |
30. Нд. | "ІВАН ВАСИЛЬОВИЧ ЗМІНЮЄ ПРОФЕСІЮ" | комедія | 19:00 | рос. мовою |
я смотрела,причём вместе с ребенком,нормально,весело.Asia пишет:Кто смотрел Хануму? Понравилось? Дайте рецензию пожалуйста.....
Последний раз редактировалось: мамуличка (Ср Сен 02 2015, 13:37), всего редактировалось 1 раз(а)
Мои знакомые ходили - очень советовали посмотреть.Asia пишет:Кто смотрел Хануму? Понравилось? Дайте рецензию пожалуйста.....
Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь » О нашей жизни Белая Церковь » Отдых, развлечения и путешествия » Кино и театр » Київський Академічний ОблМузДрам Театр ім. П. К. Саксаганського (афіша, прем'єри, обговорення)