Пропоную придбати книги в магазині [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть эту ссылку]
Умови СП
1. Ціна на книги повністю залежить від того на яку суму ми зберемо замовлення,
якщо до 250 грн ціна на сайті кінцева
від 251-500 грн знижка 2% від ціни на сайті
від 501 грн і вище знижка 5% від ціни на сайті
2. Мінімальне замовлення відсутнє, якщо збираємо мінімальне замовлення по [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть эту ссылку] Тобто не залежно на скільки ми зібрали замовлення по цій СП, коли роблю замовлення в темі [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть эту ссылку] разом з ним відправляю замовлення по книгах.
3. Доставка в Білу Церкву БЕЗКОШТОВНА.
4. Оплата за товар: 100% передплата на картку ПРИВАТБАНКУ
5. Замовлення робимо обмірковано, обміну та повернення немає. Після того як я відправлю замовлення на обробку постачальнику відмова не можлива.
6. Замовлення залишаємо в темі
7. НЕ забуваємо відправляти мені в особистому повідомленні ваші контакти (ім'я та контактні телефони)
Умови СП
1. Ціна на книги повністю залежить від того на яку суму ми зберемо замовлення,
якщо до 250 грн ціна на сайті кінцева
від 251-500 грн знижка 2% від ціни на сайті
від 501 грн і вище знижка 5% від ціни на сайті
2. Мінімальне замовлення відсутнє, якщо збираємо мінімальне замовлення по [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть эту ссылку] Тобто не залежно на скільки ми зібрали замовлення по цій СП, коли роблю замовлення в темі [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть эту ссылку] разом з ним відправляю замовлення по книгах.
3. Доставка в Білу Церкву БЕЗКОШТОВНА.
4. Оплата за товар: 100% передплата на картку ПРИВАТБАНКУ
5. Замовлення робимо обмірковано, обміну та повернення немає. Після того як я відправлю замовлення на обробку постачальнику відмова не можлива.
6. Замовлення залишаємо в темі
7. НЕ забуваємо відправляти мені в особистому повідомленні ваші контакти (ім'я та контактні телефони)