Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь

Ми вже є на онлайн зв’язку в Viber-чаті! Приєднуйтесь до нас! Разом купуємо, продаємо разом нові та бу речі, а також популярні СП Білої Церкви! Переходьте за посиланням Viber-чат! Лише Біла Церква!

Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь

Книги (Великий вибір, Вигідні ціни)

Перейти вниз  Сообщение [Страница 1 из 1]

ljuvo

ljuvo
Организатор СП

Пропоную придбати книги в магазині [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть эту ссылку]

Умови СП
1. Ціна на книги повністю залежить від того на яку суму ми зберемо замовлення,
якщо до 250 грн ціна на сайті кінцева
від 251-500 грн знижка 2% від ціни на сайті
від 501 грн і вище знижка 5% від ціни на сайті

2. Мінімальне замовлення відсутнє, якщо збираємо мінімальне замовлення по [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть эту ссылку] Тобто не залежно на скільки ми зібрали замовлення по цій СП, коли роблю замовлення в темі [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть эту ссылку] разом з ним відправляю замовлення по книгах.

3. Доставка в Білу Церкву БЕЗКОШТОВНА.

4. Оплата за товар: 100% передплата на картку ПРИВАТБАНКУ

5. Замовлення робимо обмірковано, обміну та повернення немає. Після того як я відправлю замовлення на обробку постачальнику відмова не можлива.

6. Замовлення залишаємо в темі

7. НЕ забуваємо відправляти мені в особистому повідомленні ваші контакти (ім'я та контактні телефони)

ljuvo

ljuvo
Организатор СП

В сусідній темі залишилося зібрати замовлення на 120 грн, приєднуйтесь, скоро будемо робити замовлення по цій СП

Вернуться к началу  Сообщение [Страница 1 из 1]

Права доступа к этому форуму: