Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь

Ми вже є на онлайн зв’язку в Viber-чаті! Приєднуйтесь до нас! Разом купуємо, продаємо разом нові та бу речі, а також популярні СП Білої Церкви! Переходьте за посиланням Viber-чат! Лише Біла Церква!

Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь

Консультація психолога

Перейти вниз  Сообщение [Страница 1 из 1]

1Консультація психолога Empty Консультація психолога Ср Июн 03 2015, 22:17

Наталия Психолог

Наталия Психолог
Консультант

Я – психолог гуманістичного напряму. Вірю в те, що кожна особистість унікальна та ідеальна від природи. Вона має всередині себе велике джерело енергії та ресурсів для розвитку та побудови свого життя. Моє завдання – допомогти людині відкрити це джерело, спрямувати його у бажаному для неї руслі та подолати перешкоди, які стоять на її шляху.

Освіта: магістр психології (Національний університет «Острозька академія»); гештальт-консультант (Центр організаційного та особистісного розвитку «Ніка», Київський Гештальт Університет); завершила навчально-тренінговий курс «Консультування в роботі практичного психолога» при НаУ «Острозька академія».
Досвід роботи - 2 роки.
Проводжу групові та індивідуальні заняття.
Працюю з наступними проблемами:
- професійна підтримка під час переживання втрати та розлучення;
- робота із тривожністю, страхами та фобіями, з вираженням злості та агресії;
- допомога в пошуці сенсу життя та мотивації, при проблемі вибору та самореалізації;
- робота над побудовою та налагодженням міжособистісних стосунків (дружніх, чоловічо-жіночих, дитячо-батьківських, сиблінгових);
-  робота з психотравмою та ПТСР;
- допомога у пошуці власних ресурсів та особистісного потенціалу, в самопізнанні та особистісному розвитку.
Консультації проводяться лише за попереднім записом за телефоном: (098) 63 17 418
e-mail: [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть эту ссылку]

Також у рубриці безкоштовних консультацій Ви можете задати мені питання, яке Вас турбує.

Вернуться к началу  Сообщение [Страница 1 из 1]

Права доступа к этому форуму: