Я – психолог гуманістичного напряму. Вірю в те, що кожна особистість унікальна та ідеальна від природи. Вона має всередині себе велике джерело енергії та ресурсів для розвитку та побудови свого життя. Моє завдання – допомогти людині відкрити це джерело, спрямувати його у бажаному для неї руслі та подолати перешкоди, які стоять на її шляху.
Освіта: магістр психології (Національний університет «Острозька академія»); гештальт-консультант (Центр організаційного та особистісного розвитку «Ніка», Київський Гештальт Університет); завершила навчально-тренінговий курс «Консультування в роботі практичного психолога» при НаУ «Острозька академія».
Досвід роботи - 2 роки.
Проводжу групові та індивідуальні заняття.
Працюю з наступними проблемами:
- професійна підтримка під час переживання втрати та розлучення;
- робота із тривожністю, страхами та фобіями, з вираженням злості та агресії;
- допомога в пошуці сенсу життя та мотивації, при проблемі вибору та самореалізації;
- робота над побудовою та налагодженням міжособистісних стосунків (дружніх, чоловічо-жіночих, дитячо-батьківських, сиблінгових);
- робота з психотравмою та ПТСР;
- допомога у пошуці власних ресурсів та особистісного потенціалу, в самопізнанні та особистісному розвитку.
Консультації проводяться лише за попереднім записом за телефоном: (098) 63 17 418
e-mail: [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть эту ссылку]
Також у рубриці безкоштовних консультацій Ви можете задати мені питання, яке Вас турбує.
Освіта: магістр психології (Національний університет «Острозька академія»); гештальт-консультант (Центр організаційного та особистісного розвитку «Ніка», Київський Гештальт Університет); завершила навчально-тренінговий курс «Консультування в роботі практичного психолога» при НаУ «Острозька академія».
Досвід роботи - 2 роки.
Проводжу групові та індивідуальні заняття.
Працюю з наступними проблемами:
- професійна підтримка під час переживання втрати та розлучення;
- робота із тривожністю, страхами та фобіями, з вираженням злості та агресії;
- допомога в пошуці сенсу життя та мотивації, при проблемі вибору та самореалізації;
- робота над побудовою та налагодженням міжособистісних стосунків (дружніх, чоловічо-жіночих, дитячо-батьківських, сиблінгових);
- робота з психотравмою та ПТСР;
- допомога у пошуці власних ресурсів та особистісного потенціалу, в самопізнанні та особистісному розвитку.
Консультації проводяться лише за попереднім записом за телефоном: (098) 63 17 418
e-mail: [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть эту ссылку]
Також у рубриці безкоштовних консультацій Ви можете задати мені питання, яке Вас турбує.