Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь

Ми вже є на онлайн зв’язку в Viber-чаті! Приєднуйтесь до нас! Разом купуємо, продаємо разом нові та бу речі, а також популярні СП Білої Церкви! Переходьте за посиланням Viber-чат! Лише Біла Церква!

Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь

Хрещена мати і батько.

+3
Mary Kay
Breeze
viktoriaqwe
Участников: 7

Перейти вниз  Сообщение [Страница 1 из 1]

1Хрещена мати і батько. Empty Хрещена мати і батько. Пн Апр 27 2015, 22:32

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

Допоможіть з витратами. Про крижмо і подарунок я знаю . Цікавить які витрати мене ще очікують в храмі?. Хто недавно хрестив малюків? Поділіться досвідом.

Breeze

Breeze
Модератор

Якщо у вас хрестини на замовлення - то раніше було так: приходите в церкву, підходите до Матушки і записуєтесь на певний день та час, коштувало це 200 грн. Несли ще олію, крупу, вино, хліб - вам при записі все розкажуть. Хрещена мати повинна бути в хустці чи шарфику, не в брюках, без оголених плечей. Також купується хрестик.

Ми хрестили так: самі замовляли день в церкві і оплачували його, також збирали пакет з "поданням". Хрещені купували золотий хрестик, крижму і подарунки.

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

А ще які витрати будуть в самому храмі?

Mary Kay

Mary Kay
Прописанный
Прописанный

Я похрестила свою доню в минулі вихідні. В храмі лише оплочується хрестини (200грн) і все.

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

Mary Kay пишет:Я похрестила свою доню в минулі вихідні. В храмі лише оплочується хрестини (200грн) і все.
У Вас христини були спільні чи індивідуально? Дякую.

Mary Kay

Mary Kay
Прописанный
Прописанный

Індивідуальні, я хрестила в Храмі в госпіталі.

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

Марії Магдалини, похрестимо поділюсь враженнями.

Breeze

Breeze
Модератор

при спільних 200 грн. не сплачується

lena_za

lena_za
Новичок
Новичок

розумію, що вже не актуально буде, але скажу)
не розумію, чому хрещені батьки повинні сплачувати за обряд, як на мене, то батьки дитини вже повинні бути щасливі і вдячні, що люди не відмовили їм) от і оплатити повинні самі і ту торбу в церкву скласти самі!!!
але!!! крижму і хрестика хрещені батьки все ж таки повинні подарувати Хрещена мати і батько. 3530985588

і питання від мене, а скільки Ви берете пар хрещених одну, дві???
я звична до двох, в мене їх дві, в брата, я хрестила і там теж дві. а от більшість подруг бере по одній і не розуміють "моє кодло"))))

10Хрещена мати і батько. Empty Re: Хрещена мати і батько. Вт Апр 12 2016, 21:00

svetikagur_1984

Новичок
Новичок

Нам все обошлось в гривен 500 в храме ( с иконами) Хрещена мати і батько. 3530985588

11Хрещена мати і батько. Empty Re: Хрещена мати і батько. Пн Окт 24 2016, 15:49

ОксанККа

Новичок
Новичок

Нам в прошлом месяце тоже обошлось в 200 гр.

12Хрещена мати і батько. Empty Re: Хрещена мати і батько. Вт Апр 25 2017, 21:25

aleftina

Осваиваюсь на форуме
Осваиваюсь на форуме

В храмі, в нас хрещені батьки розраховувались.

Вернуться к началу  Сообщение [Страница 1 из 1]

Права доступа к этому форуму: