Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь

Ми вже є на онлайн зв’язку в Viber-чаті! Приєднуйтесь до нас! Разом купуємо, продаємо разом нові та бу речі, а також популярні СП Білої Церкви! Переходьте за посиланням Viber-чат! Лише Біла Церква!

Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь

Нещасний випадок.

Участников: 2

Перейти вниз  Сообщение [Страница 1 из 1]

1Нещасний випадок. Empty Нещасний випадок. Вт Мар 24 2015, 15:40

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

Подія яка відбулася раптово, випадково не залежно від волі особи, що призвело до порушення фізіологічних функцій тканин, органів, систем.Механічні травми від дій тупих, гострих предметів, знаряддя, вогнепальної зброї,усі види механічної асфіксії, також укуси тварин, змій, комах,травма отримана в результаті ДТП. Термічна травма від дії високих та/або низьких температур, електрична травма від дії атмосферних та/або технічної електрики, хімічні чинники -опіки та отруєння, дії Третіх осіб.

2Нещасний випадок. Empty Re: Нещасний випадок. Ср Мар 25 2015, 22:48

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

Страхування від нещасного випадку зустрічається при заключенні договорів з Банком -кредитором.
За договором Банк виступає - Вигодонабувачем (отримувач коштів), коли в позичальника Банку під заставою майно. Застраховану особу страхують від стійкої втрати працездатності яка виникла внаслідок нещасного випадку(встановлена І, ІІ група інвалідності,смерть)
Діти - спортсмени.
На час змагань.
Туристи.
На час подорожей.
Фізичні особи .
Можуть страхувати себе на термін дії Договору один рік, дія страховки 24 години в день, тобто весь рік.

3Нещасний випадок. Empty Re: Нещасний випадок. Чт Мар 26 2015, 10:03

Ленусечка

Ленусечка
Друзья форума
Друзья форума

Пять дней назад вылила кипящий сахарный сироп на ногу - слушали все. на улицу не выйду еще не знаю сколько. Болит!

4Нещасний випадок. Empty Re: Нещасний випадок. Чт Мар 26 2015, 15:28

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

Ленусечка пишет:Пять дней назад вылила кипящий сахарный сироп на ногу - слушали все. на улицу не выйду еще не знаю сколько. Болит!
Термічний опік. Ви кудись звертались, маю на увазі медичні заклади? І який у Вас договір страхування.

5Нещасний випадок. Empty Re: Нещасний випадок. Пт Мар 27 2015, 15:43

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

При настанні страхового випадку - термічний опік. Розмір страхової виплати встановлюється у відсотках страхової суми відповідно до "Таблиці розмірів страхових виплат" згідно Додатку до Договору. Також може відшкодовуватись від 0,2% до 0,5% страхової суми за кожен день непрацездатності якщо інший відсоток не обумовлений Договором. В мед заклад звернення обов"язкове.
Наприклад: страхова сума 10000,00 грн. (сума в межах якої Страхова компанія несе відповідальність згідно договору) Ви заплатили за страховку приблизно 250.00 грн. Виходить якщо трапився випадок рахуємо. 10000, 00 х 0.5% = 50.00 грн ви отримаєте за кожен день непрацездатності.
При заключенні договору потрібно звертати увазу: коли вступає в силу дія договору, чи Вас застрахували по таблиці відшкодувань, чи за кожен день непрацездатності.Діток по таблиці відшкодувань. Багато компаній страхують осіб від 18 років  працюючих (при зборі документів для виплаті потрібно буде надати копію, скан, листа непрацездатності з печаткою з місця роботи).

6Нещасний випадок. Empty Re: Нещасний випадок. Пт Апр 03 2015, 18:27

Ленусечка

Ленусечка
Друзья форума
Друзья форума

viktoriaqwe пишет:
Ленусечка пишет:Пять дней назад вылила кипящий сахарный сироп на ногу - слушали все. на улицу не выйду еще не знаю сколько. Болит!
Термічний опік. Ви кудись звертались, маю на увазі медичні заклади? І який у Вас договір страхування.

Ну да, он самый. Мне никто ничего не выплатит, я в декрете. А обожглась по дурости своей)))

7Нещасний випадок. Empty Re: Нещасний випадок. Пт Апр 03 2015, 20:04

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

Я теж в декреті, застрахована, тільки по таблиці відшкодувань. На жаль на час декретної відпустки не страхують за кожен день непрацездатності.

8Нещасний випадок. Empty Re: Нещасний випадок. Пт Апр 03 2015, 21:40

Ленусечка

Ленусечка
Друзья форума
Друзья форума

viktoriaqwe пишет:Я теж в декреті, застрахована, тільки по таблиці відшкодувань. На жаль на час декретної відпустки не страхують за кожен день непрацездатності.
Да. Я на работе тоже застрахована.

Вернуться к началу  Сообщение [Страница 1 из 1]

Права доступа к этому форуму: