Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь

Ми вже є на онлайн зв’язку в Viber-чаті! Приєднуйтесь до нас! Разом купуємо, продаємо разом нові та бу речі, а також популярні СП Білої Церкви! Переходьте за посиланням Viber-чат! Лише Біла Церква!

Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь

Страхування ОСЦПВ(франшиза - 0).

Участников: 2

Перейти вниз  Сообщение [Страница 1 из 1]

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

Категорії громадян які звільняються від обов"язкового страхування на території України.
учасники бойових дій, інваліди війни, що визначені законом,
інваліди І групи, які особисто керують належним їм транспортного засобу  (скороченоТЗ), а також особи що керують ТЗ належним інваліду І групи в його присутності.

Категорії громадян 50% платежу за одним договором обов"язкового страхування на території України.
учасник війни,
інвалід ІІ групи
Чорнобильська І, ІІ категорії,
пенсіонер,
при робочому об"ємі двигуна до 2500 смк.
Зазначена пільга надається за умови особистого керування таким ТЗ особою, яка належить до визначених категоріях громадян України, без мети надання платних послуг з перевезення пасажирів чи вантажу.

Шановні форумчани, з 01.04(05).2015 року планується подоржчання страхування ОСЦПВ на 30%.  Ви можете звернутись до свого Страховщика щоб перестрахувати своє авто на перед по старій ціні. Термін страховки не зміниться.
Наприклад:
поліс діє з 25.05.2015 по 24.05.2016, а заключення 24.03.2015.
Допоможу з питаннями.

Последний раз редактировалось: viktoriaqwe (Пт Апр 17 2015, 09:53), всего редактировалось 4 раз(а)

Рыжуля

Рыжуля
Давно я тут
Давно я тут

viktoriaqwe пишет:Вітаю шановні форумчани, з 01.04(05).2015 року планується подоржчання страхування ОСЦПВ на 30%. (збільшення ліміту відповідальності). Ви можете звернутись до свого Страховщика щоб перестрахувати своє авто на перед по старій ціні. Термін страховки не зміниться.
Наприклад:
поліс діє з 25.05.2015 по 24.05.2016, а заключення 24.03.2015.
Допоможу з питаннями.

Віка, я не зрозуміла..... Якщо в мене термін страхування настає в грудні 2015 року, то я можу зараз купити страховку по старій ціні, але почне діяти з 12,2015 по 12,2016року ????

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

Віка, я не зрозуміла..... Якщо в мене термін страхування настає в грудні 2015 року, то я можу зараз купити страховку по старій ціні, але почне діяти з 12,2015 по 12,2016року ????[/quote]

Правильно . Його дія розпочнеться тільки в грудні, так як зараз ще не скінчився термін діїї попереднього полісу.По законодавству одночасно дві страховки на один ТЗ не можуть діяти. Перезаключити на перед можна поліси які діють до 31.12.2015р. За звичай перестраховуються наступні три місяці це квітень, травень, червень.
В тому році породожчання було з 01 червня, перестрахувались на перед водії в яких закінчувалась страховка за червень, липень.

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

З"явились нові страхові тарифи, вступають в силу з 01,05,15 приведу декілька прикладів:
Реєстрація  ТЗ Біла Церква.
Легкові автомобілі
              до 1600 см/3 без знижки було 413,10 стало 594,00
        1601 - 2000 см/3 без знижки було 470,93 стало 677,16

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

Новини не втішні, знову планується подожчання по ОСАГО. На цей час ще не володію інформацією коли точно і на який %. Відпишусь як тільки будуть нові новини.

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

При заключенні договорів ОСЦПВ не всі компанії ставлять до відома свого клієнта що він придбав в них поліс з ФРАНШИЗОЮ. За звичай ціна поліса на вітсутність франшизи в ОСЦПВ не впливає,( а при настанні випадку присутність стає відчутно і не дуже приємно) так як тарифи у всіх однакові, затвердженні МТСБУ (Моторно транспортним страховим бюро України). Але є винятки коли якимось чином ціна різниця і при відсутності франшизи в полісі - поліс стає дорожчим на 40, 50 грн. На даний час на ринку ще лишились компанії які тільки збирають платежі, а при настанні випадку не можливо правди знайти. Свій поліс і компанію можна перевірити при наявності в полісі телефону гарячої лінії, він може бути і коротким номером для набору з мобільного. Просто наберіть номер і переконайтесь що Вас там можуть почути. Можите задати прості питання: куди звертатись якщо трапиться випадок? чи є таке представницто у вашому місці проживання?, чи для подачі документів потрібно їхати в друге місто?.І Вам все стане зрозуміло.

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

Для підприємств, ФОП і просто приватної особи. які мають у власності більше 5 одиниць техніки зареєстрований в ДАІ. Можливе заключення Договорів ОСЦПВ зібравши весь "парк" в єдиний перелік. При цьому надається подвійна знижка: за поновлення, за парк (економія від 100грн і більше за окремо взятий ТЗ) Так підприємство чи власники ТЗ мають змогу планувати витрати на рік, сплачуючи окремо згідно переліку -поступово за кожну наступну одиницю.

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

Під час придбання поліса зверніть увагу на п.8. Особливі умови використання забеспеченого ТЗ
Де вказано водійський стаж, особливо якщо у Вас є водії з малим стажем(який би  він не був самий маленький) всіх хто буде сідати за кермо вашого автомобіля. Напроти: до керування допущені особи з водійським стажем менше 3-х років, повинно стояти ТАК. Це вбереже Вас від регреса - до Вас від страхової компанії. Якщо  не дай Б.  станеться ДТП по вині вашого керувальника.
Страхування ОСЦПВ(франшиза - 0). 09dd18427abf

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

Мешканці м. Узина, м .Сквири та цих районів, можуть придбати страховку по ціні 6 зони. За умови що вони проживають - приписані в цих межах і автомобіль зареєстрований в Б.Церкві.

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

З 12.02.2016 р збільшені ліміти виплат по ЄВРОПРОТОКОЛУ (50 тис.грн.) відповідно до Розпорядження Нацкомфінпослуг №3471 від 29.12.2016р.
Також планується вступ в дію нових розмірів страхових сум з ОСЦПВ,

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

з 19.02.2016 р. діють нові розміри страхових сум,
в полісі ОСЦПВ пункт №4 Страхова сума (ліміт відповідальності) на одного потерпілого.
а саме:

200 тис. грн. на 1- го потерпілому за шкоду, заподіяного життю/здоров"я.
100 тис. грн. на 1- го потерпілого за шкоду, заподіяного майну.
Відповідне Розпорядження Нацкомфінпослуг (№3470 від 29 грудня 2015 р.) офіційно опубліковане 19.02.2016р.

viktoriaqwe

viktoriaqwe
Консультант

Камеры на дорогах Украины научат распознавать новое нарушение
Моторное транспортное страховое бюро и МВД планируют объединить свои базы данных

Все новости по теме - УкраинаУкраинские водители могут получать "письма счастья" и за отсутствие страховки
законодательство | Опубликовано - 2016-08-27 10:54:48
Украинские водители будут получать "письма счастья" и за отсутствие страховки - ОСАГОМоторное транспортное страховое бюро Украины и Министерство внутренних дел Украины обсуждают синхронизацию своих баз данных, что позволит автоматически выявлять нарушителей положения закона об обязательном страховании гражданской ответственности (ОСАГО). По информации AUTO-Consulting, синхронизация баз данных может обернуться автоматическими штрафами для тех автовладельцам, которые вовремя не приобрели полис ОСАГО и тем самым подпадают под нарушение закона. Их даже не будут останавливать и составлять протокол - штраф придет им по почте, как "письма счастья" о нарушении скоростного режима. По крайней мере, так это себе видят в МТСБУ.
Но по информации AUTO-Consulting, на первом этапе штрафовать хотят с помощью автоматической системы фотофиксации нарушений ПДД, которая должна в скором времени заработать. По номерному знаку автомобиля будут определять тех автовладельцев, которые передвигаются без полиса ОСАГО на текущий год и генерировать штрафную квитанцию.

По информации источника из МТСБУ, эта мера подстегнет украинских автовладельцев активнее приобретать полисы ОСАГО. Правда, пока так и не сообщается, как же МТСБУ будет воздействовать на нерадивые страховые компании, которые взяли за практику не выплачивать компенсацию при ДТП пострадавшей стороне.
Таким образом, чтобы наказать нарушителя, больше не потребуется останавливать автомобиль и составлять протокол — штраф придёт по почте, как «письма счастья» за нарушение скоростного режима. Эта мера подстегнет украинских автовладельцев активнее приобретать полисы ОСАГО.

Вернуться к началу  Сообщение [Страница 1 из 1]

Права доступа к этому форуму: