Всім привіт!
Гарно писати я не вмію, але дуже хочу поділитись зі всіма чудовим закладом, який варто відвідати один єдиний раз, щоб полюбити назавжди!
З назви теми зрозуміло, що мова піде про Арт-клуб "Культ" ))
[Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение]
Історію заснування переказувати не буду, але можу сказати, що на їх сцені встигли виступити десятки відомих та не дуже гуртів, виконавців, поетів і т.д., які неодноразово радували відвідувачів своїми талантами.
Серед них були:Qarpa, Vivienne Mort , Табула Раса, Ot Vinta, Bahroma, INFERNO, AFTERMOON, MIRIUM, ONEYROID, IVAN БлюZ, Scream Inc., Lucky Bar, D/C Train, Hobot&Co, Concrete Foundation, Blood Brothers, Zapaska, Illusions, Esthetic Voice, Duo Inception, ILLUMInNATION, Music Renascence, Гапочка, Веремій, Біла Вежа, Леді Арлет, Люмьєр, За Край, Ласковые Усы, Друзья Гагарина, Самі Свої, Дикі серцем, Чай з м’ясом, Куку Шанель, One-Eyed Pirates, Squаre Universe, Van Der Bra, Widiwava, Нерозгадані, Дорога, Бурштин та Перли, Гума
• виконавці - Freddy Marx Street , Мика Чуев, Max Tavrichesky, Єгор Грушин, Святослав Силенко, Олексій Кучинський, Ярослав Павлюк, Олександра Озерова, Анатолій Гернаденко;
• поети та письменники Тарас Малкович, Олександр Ірванець, Мідна, Костянтин Мордатенко, Женя Сидоренко, Олексій Корондевич, Антон Антонюк, Таня-Марія Литвинюк, Василь Чернявський
Офіційна сторінка ВК http://vk.com/art.kult
Тут можете ділитись своїми враженнями та думками про цей заклад, а я паралельно буду закидати афіші з найближчими заходами.
ROCK ON! [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение]