Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь

Ми вже є на онлайн зв’язку в Viber-чаті! Приєднуйтесь до нас! Разом купуємо, продаємо разом нові та бу речі, а також популярні СП Білої Церкви! Переходьте за посиланням Viber-чат! Лише Біла Церква!

Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь

Арт-клуб "Культ"

Участников: 3

Перейти вниз  Сообщение [Страница 1 из 1]

1Арт-клуб "Культ" Empty Арт-клуб "Культ" Пн Мар 09 2015, 20:28

LadyLuck

LadyLuck
Модератор

Всім привіт!  Арт-клуб "Культ" 719768146 
Гарно писати я не вмію, але дуже хочу поділитись зі всіма чудовим закладом, який варто відвідати один єдиний раз, щоб полюбити назавжди!  Арт-клуб "Культ" 3288022066 
З назви теми зрозуміло, що мова піде про Арт-клуб "Культ" ))
[Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение]
Історію заснування переказувати не буду, але можу сказати, що на їх сцені встигли виступити десятки відомих та не дуже гуртів, виконавців, поетів і т.д., які неодноразово радували відвідувачів своїми талантами.
Серед них були:
Qarpa, Vivienne Mort , Табула Раса, Ot Vinta, Bahroma, INFERNO, AFTERMOON, MIRIUM, ONEYROID, IVAN БлюZ, Scream Inc., Lucky Bar, D/C Train, Hobot&Co, Concrete Foundation, Blood Brothers, Zapaska, Illusions, Esthetic Voice, Duo Inception, ILLUMInNATION, Music Renascence, Гапочка, Веремій, Біла Вежа, Леді Арлет, Люмьєр, За Край, Ласковые Усы, Друзья Гагарина, Самі Свої, Дикі серцем, Чай з м’ясом, Куку Шанель, One-Eyed Pirates, Squаre Universe, Van Der Bra, Widiwava, Нерозгадані, Дорога, Бурштин та Перли, Гума
• виконавці - Freddy Marx Street , Мика Чуев, Max Tavrichesky, Єгор Грушин, Святослав Силенко, Олексій Кучинський, Ярослав Павлюк, Олександра Озерова, Анатолій Гернаденко;
• поети та письменники Тарас Малкович, Олександр Ірванець, Мідна, Костянтин Мордатенко, Женя Сидоренко, Олексій Корондевич, Антон Антонюк, Таня-Марія Литвинюк, Василь Чернявський

Офіційна сторінка ВК http://vk.com/art.kult

Тут можете ділитись своїми враженнями та думками про цей заклад, а я паралельно буду закидати афіші з найближчими заходами.
ROCK ON! [Вы должны быть зарегистрированы и подключены, чтобы видеть это изображение]

2Арт-клуб "Культ" Empty Re: Арт-клуб "Культ" Пн Мар 09 2015, 20:50

LadyLuck

LadyLuck
Модератор

Чекаємо вже на цьому тижні! Арт-клуб "Культ" 484741909
П'ятниця!

В'ячеслав Мойса, арт-директор пишет:Завдяки зусиллям місцевого джаз-клубу та його керівника - Олександра Дмитренко - на нашій сцені вже були представлені самі різні жанри та стилі джазового мистецтва.
Але цей концерт буде для нас новим відкриттям і сміливим експериментом !)
Музиканти мають намір поєднати джазові стандарти та імпровізації із електронним звучанням !
Що з цього вийде - скоро дізнаємось....)

Субота!

Влітку минулого року ці хлопці вже були на нашій сцені та винесли мозок всім, хто прийшов на їх виступ.
Також вони з успіхом виступили в багатьох столичних закладах (44, Atlas, Gogol BARdello, Зелений Театр, Route 66, Диван) і ось тепер повертаються до нас з новою порцією драйву!
Отже, And Action!, пані та панове !)

Та неділя!

The Snow - акустичний проект нашого земляка Анатолія Гернаденко, який використовує для своєї творчості дивний і чарівний інструмент під назвою Ханг (або ж Pantam SPB).
Іноді Анатолій виступає сольно, але частіше - в дуеті з Володимиром Павловським (акустична гітара).
Назва програми вибрана не випадково - адже Анатолій нещодавно повернувся із подорожі до Індії...)
Нас чекають нові мелодії, нові враження, та купа позитиву, яким ці музиканти завжди щедро діляться з публікою!
Саме після цього концерту можна буде вважати, що весна вже почалася!)

3Арт-клуб "Культ" Empty Re: Арт-клуб "Культ" Ср Мар 11 2015, 19:25

miss-you

miss-you
Захожу иногда
Захожу иногда

Дуже хочу вже нарешті наживо почути The Snow. Якщо цього разу зірки зійдуться, то піду.

4Арт-клуб "Культ" Empty Re: Арт-клуб "Культ" Ср Мар 11 2015, 20:43

LadyLuck

LadyLuck
Модератор

miss-you пишет:Дуже хочу вже нарешті наживо почути The Snow. Якщо цього разу зірки зійдуться, то піду.
а я чекаю приїзду Друзів Гагаріна ) минулого року потрапила на них цілком випадково, йшли купити квитки на Illusions, а зрештою залишились і на квартирник цих хлопців  Арт-клуб "Культ" 3009772986 

Рекомендую любителям поезії і просто тим, хто любить проводити час в хорошій душевній компанії!

5Арт-клуб "Культ" Empty Re: Арт-клуб "Культ" Ср Апр 01 2015, 23:10

LadyLuck

LadyLuck
Модератор

04.04 | QARPA
УВАГА! 
Стартує спеціальна акція «Студентський Квиток» !!
З нагоди свята – всесвітнього Дня Гумору - та спеціально для тих, хто ходить на концерти, що б відриватись під сценою і максимально підтримувати музикантів, в останні 3 дні передпродажу буде доступна обмежена кількість квитків (тільки 20 шт.) за спеціальною ціною – 50 грн. !! (ці квитки не дають права бронювати стіл)
Придбати їх можна буде лише в клубі «Культ» та в ресторані «Амбар» з 01.04 по 03.04 включно!
Варто поворушитись….)

05.04 | Тріо "Родина"

10.04 | АРИЯ Тribute - гурт BEAST

11.04 | OSTRIV (ex-"13") - pop-rock/brit-pop

17.04 | Petty Green

ВНИМАНИЕ! РОЗЫГРЫШ!

Друзья, мы проводим розыгрыш пригласительных билетов и подарочного диска! Для участия необходимо просто сделать репост этой записи.
15-го апреля благодаря вселенской случайности и помощи сервиса Random будет определен победитель.
Победитель получит два бесплатных билета на наш концерт и диск в подарок!
Удачи, дорогие наши!

24.04 | BAHROMA

6Арт-клуб "Культ" Empty Re: Арт-клуб "Культ" Пт Апр 03 2015, 15:08

miss-you

miss-you
Захожу иногда
Захожу иногда

LadyLuck пишет:а я чекаю приїзду Друзів Гагаріна ) минулого року потрапила на них цілком випадково, йшли купити квитки на Illusions, а зрештою залишились і на квартирник цих хлопців   
До речі, таки потрапила на The Snow. Отримала масу задоволення)))

7Арт-клуб "Культ" Empty Re: Арт-клуб "Культ" Сб Апр 04 2015, 09:23

LadyLuck

LadyLuck
Модератор

miss-you пишет:
LadyLuck пишет:а я чекаю приїзду Друзів Гагаріна ) минулого року потрапила на них цілком випадково, йшли купити квитки на Illusions, а зрештою залишились і на квартирник цих хлопців   
До речі, таки потрапила на The Snow. Отримала масу задоволення)))
Дуже рада!  Арт-клуб "Культ" 945508534 Не плануєте піти на якийсь з найближчих перфомансів?
А Друзі Гагаріна поки відмінили свій виступ (

8Арт-клуб "Культ" Empty Re: Арт-клуб "Культ" Сб Авг 26 2017, 20:25

tanyatet

tanyatet
Новичок
Новичок

Эмблема прикольная))

Вернуться к началу  Сообщение [Страница 1 из 1]

Права доступа к этому форуму: