Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Белоцерковский Женский Форум - Совместные покупки Белая Церковь

Ми вже є на онлайн зв’язку в Viber-чаті! Приєднуйтесь до нас! Разом купуємо, продаємо разом нові та бу речі, а також популярні СП Білої Церкви! Переходьте за посиланням Viber-чат! Лише Біла Церква!

Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь

Моє чергове захоплення

Участников: 3

Перейти вниз  Сообщение [Страница 1 из 1]

1Моє чергове захоплення Empty Моє чергове захоплення Вс Сен 11 2016, 13:02

larisa09bc

larisa09bc
Захожу иногда
Захожу иногда

Ось ця ікона стала для мене натхненням у вишевці бісером. Вишивала її моя знайома, з якою я лежала в лікарні

Моє чергове захоплення 0_147c8a_79df3705_orig

Це - моя перша робота. Іменна ікона, вишита для мого тата, якого звати Георгій. Фото - не дуже якісне, а сама робота досить пристойна

Моє чергове захоплення 0_147c8e_9880f943_orig

Далі була ікона Миколи Чудотворця. Ця робота була подарована моєму свекру. Але наразі повернулася назад до мене після важкої втрати рідної для нас людини.

Моє чергове захоплення 0_147c8f_9b64d04c_orig

Далі я вишила ікону Тетяни Римської для моєї мамульки

Моє чергове захоплення 0_147c8d_9045c539_orig

Тепер настала черга для подружжя моїх кумів. Ікони Святого Архистратига Михайла та Святої Равноапостольної Ніни грузинської були подаровані їм на Пасху

Моє чергове захоплення 0_147c8c_260d1a1b_orig

Моє чергове захоплення 0_147c8b_6c2ecd14_orig

Потім була іще одна ікона на подарунок - Святий мученик Віктор Месукевійський

Моє чергове захоплення 0_147c90_107e2134_XL

Ця ікона Миколи Чудотворця була подарована колезі незадовго до виходу на пенсію

Моє чергове захоплення 0_147c88_72c5e85d_XL

І остання моя бісерна робота - це вишиванка для синочка. Ось така краса вийшла.

Моє чергове захоплення 0_147c89_d2722d49_XL

Дякую всім, хто оцінив. Хотілося би почути відгуки від форумчан.

Последний раз редактировалось: larisa09bc (Пн Сен 12 2016, 11:17), всего редактировалось 3 раз(а) (Обоснование : у двох останніх фото потрібно було змінити формат для кращого перегляду статті)

Оксаночка

Оксаночка
Admin

Дуже красиві роботи і кожна зі своєю історією, зі своїм життям.  Вишиванка на синочкові теж краса) Вона теж бісером вишита? Спасибі, що поділились.

larisa09bc

larisa09bc
Захожу иногда
Захожу иногда

Оксаночка пишет:Вона теж бісером вишита?
Так, вишиванка з бісеру. Дякую за відгук!

larisaa.00077

larisaa.00077
Новичок
Новичок

Я очень люблю путешествовать, и могу это назвать своим хобби! Много где уже бывала.... Но в Испании не была не разу. Но не так давно мне мой милый сделал подарок - подарил отдых в Испании! Компания http://www.yana.kiev.ua/country-32-ispaniya.html предложила недорогие путевки и он согласился! Подарил мне на годовщину свадьбы! Моє чергове захоплення 3500691810

larisa09bc

larisa09bc
Захожу иногда
Захожу иногда

larisaa.00077 пишет:Я очень люблю путешествовать, и могу это назвать своим хобби! Много где уже бывала.... Но в Испании не была не разу. Но не так давно мне мой милый сделал подарок - подарил отдых в Испании!  Компания http://www.yana.kiev.ua/country-32-ispaniya.html предложила недорогие путевки и он согласился! Подарил мне  на годовщину свадьбы! Моє чергове захоплення 3500691810

Дякую, звичайно, за коментар. Але яке відношення він має до мого захоплення?

Вернуться к началу  Сообщение [Страница 1 из 1]

Права доступа к этому форуму: