Ось ця ікона стала для мене натхненням у вишевці бісером. Вишивала її моя знайома, з якою я лежала в лікарні
Це - моя перша робота. Іменна ікона, вишита для мого тата, якого звати Георгій. Фото - не дуже якісне, а сама робота досить пристойна
Далі була ікона Миколи Чудотворця. Ця робота була подарована моєму свекру. Але наразі повернулася назад до мене після важкої втрати рідної для нас людини.
Далі я вишила ікону Тетяни Римської для моєї мамульки
Тепер настала черга для подружжя моїх кумів. Ікони Святого Архистратига Михайла та Святої Равноапостольної Ніни грузинської були подаровані їм на Пасху
Потім була іще одна ікона на подарунок - Святий мученик Віктор Месукевійський
Ця ікона Миколи Чудотворця була подарована колезі незадовго до виходу на пенсію
І остання моя бісерна робота - це вишиванка для синочка. Ось така краса вийшла.
Дякую всім, хто оцінив. Хотілося би почути відгуки від форумчан.
Це - моя перша робота. Іменна ікона, вишита для мого тата, якого звати Георгій. Фото - не дуже якісне, а сама робота досить пристойна
Далі була ікона Миколи Чудотворця. Ця робота була подарована моєму свекру. Але наразі повернулася назад до мене після важкої втрати рідної для нас людини.
Далі я вишила ікону Тетяни Римської для моєї мамульки
Тепер настала черга для подружжя моїх кумів. Ікони Святого Архистратига Михайла та Святої Равноапостольної Ніни грузинської були подаровані їм на Пасху
Потім була іще одна ікона на подарунок - Святий мученик Віктор Месукевійський
Ця ікона Миколи Чудотворця була подарована колезі незадовго до виходу на пенсію
І остання моя бісерна робота - це вишиванка для синочка. Ось така краса вийшла.
Дякую всім, хто оцінив. Хотілося би почути відгуки від форумчан.
Последний раз редактировалось: larisa09bc (Пн Сен 12 2016, 11:17), всего редактировалось 3 раз(а) (Обоснование : у двох останніх фото потрібно було змінити формат для кращого перегляду статті)